GADGET BARU-SAMSUNG GALAXY NOTE






Rasa dah lama tak menulis blog...rasa bosan pun ada...tapi bila terbaca satu gadget baru yang akan dilancarkan hari ini 11.11.2011 di Kuala Lumpur, terus bersemangat plak...nak beli ke????mmmmm tunggu dulu hehehe....alangkah bestnya kalau dia dpt lancar di sebelah pantai timur...mmm jarang sangat syarikat terkemuka nak launch gadget baru sebelah pantai timur nih..asyik2 KL, Penang, JB....apapun tunggu je lah......insya allah dalam cuti sekolah nanti boleh lah mengintai2 samsung galaxy note hehe

No comments: